zaterdag 13 augustus 2016

Opening 't Winkeltje

Gezellige ontmoetingsplek
In april kochten Krijn & Cora Donk een leuk winkelpandje met garageboxen in Papendrecht. Krijn zal de boxen gebruiken voor zijn bedrijf en Cora leek het leuk een winkeltje met 2e hands spullen te openen ten bate van de projecten van Stichting Traveling Light. Een geweldig idee!

't Winkeltje dient inmiddels al als een prachtige plek voor onze gebedsavonden en ook als opstapplaats voor de fietslessen die aan migrantenvrouwen worden gegeven. Uiteraard zullen we in de komende maanden nog veel meer dingen gaan organiseren om buurtbewoners, vrijwilligers en donateurs van Stichting Traveling Light bij elkaar te brengen.

Grand Opening Zaterdag 3 september a.s.

Zaterdag 3 september a.s. is het eindelijk zover (na heel veel klus- en inruimwerk), dan gaan de deuren van 't Winkeltje open voor publiek. We houden die dag een open huis van 12:00 - 17:00 uur. Kom gezellig langs en zie hoe mooi alles is geworden. Uiteraard is er koffie, thee en wat lekkers.

Heel veel mooie spullen
In eerste instantie zal 't Winkeltje alleen op zaterdagmiddag open zijn, maar we verwachten daar ook nog wel een doordeweekse dag aan toe te voegen. Hou deze blog in de gaten voor meer nieuws. We hebben inmiddels ook al een drukbezochte Facebook pagina. Het mooie is natuurlijk dat de opbrengst van de verkopen steeds volledig ten goede komt aan de projecten!

Shoppen - gezelligheid - ontmoeting - goed doel...

het komt allemaal samen in 't Winkeltje... We zien uit naar jullie komst.

KORENBLOEMSTRAAT 20 - PAPENDRECHT

Geen opmerkingen: