vrijdag 9 december 2016

Winter fair in Twinkeltje

De gezelligste winkel van Papendrecht
Zoals de meesten van jullie inmiddels wel weten, openden we begin september Twinkeltje. Een unieke shop in Papendrecht met leuke 2e-hands spullen. Bestuurslid Cora Donk zwaait er de scepter.

Samen met een trouwe groep vrijwilligers heeft zij Twinkeltje heel creatief en gezellig ingericht. Iedereen is er welkom, niet alleen om te winkelen, maar ook voor een bakkie koffie en iets lekkers.

Tijdens de maand december wordt er iedere zaterdagmiddag van 12:00-17:00 uur een gezellige winter fair gehouden. De winkel is prachtig versierd, er zijn veel kerstspulletjes te koop. Je kunt er terecht voor warme soep, iets lekkers uit de oven, koffie, thee en chocomel. Of misschien wil je een spelletje doen, een boek lezen, gewoon even lekker kleuren of een praatje maken. Het kan allemaal!

Juist in deze donkere maand hebben mensen behoefte aan gezelligheid en warmte. Het mooie is dat we die warmte ook door kunnen geven aan mensen die het nog harder nodig hebben.

Van harte welkom!
Iedere maand staat een ander project van Stichting Traveling Light centraal. De totale verkoopopbrengst gaat in december naar een meisjesopvanghuis in Moldavië.

We nodigen jullie bij deze van harte uit om eens te komen kijken en te shoppen voor het goede doel!

KORENBLOEMSTRAAT 20, PAPENDRECHT

Tot ziens!

Geen opmerkingen: