donderdag 28 december 2017

Projectnieuwtjes

Afgelopen september in het Teen Challenge vrouwenhuis in Roemenië
Zo vlak voor het einde van het jaar willen we graag nog wat projectnieuwtjes met jullie delen. De laatste weken zijn er uit alle hoeken en gaten giften binnen gekomen. DANK JULLIE WEL! 

We nemen jullie even mee op een rondje Europa :)

We hebben 2.000 euro kunnen schenken aan project Teen Challenge vrouwenhuis in Roemenië. De opbrengt van Twinkeltje over november aangevuld met jullie giften heeft dat mooie bedrag opgebracht. Zeker weten dat het goed gebruikt zal worden. 

We kunnen ook 2.000 euro schenken aan project Pilgrim House in Moldavië. Dat is de opbrengst van Twinkeltje over december aangevuld met jullie giften. Pilgrim House is het opvanghuis voor jonge meisjes die slachtoffer zijn geworden van mensenhandel.

Een veilige plek in Moldavië
We hoeven denk ik niet te benadrukken wat een zegen dat bedrag voor het werk daar zal zijn!

En ook voor project jeugdkoffiehuis in Oekraïne is al 1.000 euro binnen! Wat zal Natalya daar blij mee zijn. Wat ons betreft... investeren in jeugdwerk door heel Europa is een enorme bemoediging voor de jongeren, de onderwijzers en voor onszelf natuurlijk!

Wat een mooie afsluiting van een geweldig jaar. Zonder jullie hulp had het allemaal niet mogelijk geweest. We hopen echt dat jullie ons ook in 2018 blijven volgen via deze blog.


Natalya (rechts) tijdens het zomerkamp
De Weissensee actie 2018 staat ook voor de deur! Daarover uiteraard binnenkort meer. Wat we wel vast kunnen verklappen is dat het Traveling Light schaatsteam de 200 km gaat schaatsen voor..... tatarata: project Bertine House in Poltava, Oekraïne.

Giften zijn ALTIJD welkom op bankrekening NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend).

Een fijne jaarwisseling toegewenst. We zien uit naar een nieuw jaar vol mooie projecten!

Geen opmerkingen: